WHISPERER OF TREES - TRT ÇOCUK YAYINI

Okulumuz 1-C sınıfı öğretmeni  Fatma GÖZEL' in bu yıl Türkiye'nin 7 bölgesinden ayrıca Romanya ve Azerbaycan ortaklı öğretmen arkadaşları ile beraber yürüttüğü Whisperer of Trees adlı uluslararası eTwinning projesinin çalışmalarını anlatan  haberi  1 Mart 2022 tarihinde TRT Çocuk "Haberin Olsun" programında yer almıştır.

Proje bitimi final çalışmalarından biri olarak  7 bölgenin kumaşlarından  ağaç tasarlanmış  ve bu ağaç Trabzon'da bir hastanede yatmakta olan öğrencilere hediye olarak gönderilmiştir. 7 bölgenin ağaç türlerinin öğrenciler tarafından resmedildiği bir Türkiye haritası tasarlanmıştır. Ögrencilerimiz  proje başında çekirdekten tohum çimlendirip mart ayında fidelerini okul bahçesine dikmişlerdir.

Öğrencilerimiz Tema yetkilisinden Zoom üzerinden seminer almışlardır.

Öğrencilerimiz Zoom üzerinden workshopa katılıp ağaç ürünleri ile kapı süsü tasarlamışlardır.

Ortak ürün olarak dünya bitki örtüsü haritası tasarlanmıştır.

25.04.2022 148

25-04-202225-04-2022

Adres:
Yeni Çamlıca Mah. Çağrıbey Sok. Acarlar Sitesi yanı. Ataşehir/İSTANBUL. Ulaşım için toplu taşıma araçları 19D Bostancı, 320 Üsküdar, 19T Kadıköy